h

Nieuws van de afdeling

29 juli 2021

Huurders Boraxstraat eisen renovatie en geen sloop

Foto: SP

Huurders aan de Boraxstraat in Vinkhuizen zijn samen met de SP een petitie gestart tegen sloop en voor renovatie. De huurders vinden dat corporatie De Huismeesters te lang onzekerheid laat bestaan over hun plannen met de buurt. Daarom hebben de huurders de hulp van de SP ingeschakeld om samen in actie te komen.

Lees verder
14 juli 2021

SP start campagne meer waardering en beloning voor cruciale werkers van Groningen

Foto: SP

Vanmiddag startte de SP Groningen op het hoofdstation een campagne voor meer waardering en beloning van mensen met cruciale beroepen. Hierbij waren ook werkers uit cruciale beroepen zoals schoonmakers en verpleegkundigen aanwezig. Met een spandoek van 32 meter lang vroegen zij steun van voorbijgangers.

Lees verder
12 juli 2021

Vroeg of laat: De Verhuurdersinspectie

Foto: SP

Het is tijdens een spoeddebat in 2017 over de problemen die huisjesmelkers voor jongeren, studenten en buurtbewoners veroorzaken. Jongeren en studenten betalen onterechte kosten en veel te hoge huren. Buurtbewoners ervaren overlast doordat straten en buurten door huisjesmelkers worden opgekocht om te verkameren.

Lees verder
10 juli 2021

SP Groningen kiest nieuwe voorzitter, oud-voorzitter krijgt zilveren tomaat

Foto: SP

De ledenvergadering van de SP-afdeling Groningen heeft donderdagavond een nieuw bestuur gekozen. Het was sinds de coronacrisis de eerste grote bijeenkomst die fysiek en op 1,5 meter afstand was georganiseerd.

Lees verder
9 juli 2021

Huurders Boraxstraat niet tevreden over aanpak van De Huismeesters

Foto: SP

Huurders uit de Boraxstraat zijn niet tevreden over hoe De Huismeesters hun problemen met schimmel, tocht en vocht aanpakt. De plannen zijn te willekeurig, onduidelijk en geven geen oplossing, aldus de bewoners.

Lees verder
7 juli 2021

SP komt met programma voor sociaal-economische vooruitgang in Groningen

Foto: SP

De SP Groningen presenteert woensdag vijf voorstellen voor sociaal-economische vooruitgang. Hiermee wil de partij de groeiende ongelijkheid tussen mensen uit verschillende sociaal-economische klasse tegengaan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier