h

Nieuws van de afdeling

2 juli 2022

SP start campagne “Kosten omlaag” aan de deuren in Vinkhuizen

Foto: SP

Deze zaterdag ging de SP in Vinkhuizen deur aan deur in gesprek over de stijgende kosten van levensonderhoud. De SP trapte hiermee haar campagne “Kosten Omlaag” af. Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. De lonen, uitkeringen en AOW blijven al jaren achter. Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken. De SP wil dat er snel een noodplan komt voor lagere kosten.

Lees verder
29 juni 2022

Bewoners Zilverlaan maken met SP tentoonstelling voor betere renovatie

Foto: SP

Op woensdag 28 juni bouwden huurders en de SP op het plein bij de Zilverlaan aan schildersezels voor de tentoonstelling die ze maken over de renovatie bij hen in de buurt. Bewoners zijn blij met renovatie, maar vinden dat er een aantal essentiële verbeteringen ontbreken. De problemen moeten met de tentoonstelling duidelijk worden gemaakt aan de woningcorporatie.

Lees verder
29 juni 2022

SP: de opbouw begint in Groningen

Volgens SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk is het tijd om in Groningen weer collectieve voorzieningen op te bouwen. In de coalitie met GroenLinks, PvdA, Partij voor de Dieren en ChristenUnie wil hij breken met de liberale ideologie en een echt sociaal alternatief opbouwen.

Lees verder
28 juni 2022

SP wil dat de HulpExpress behouden blijft

De SP wil dat stichting De HulpExpress in Beijum zijn werk voort kan zetten. De fractie van de partij heeft hiertoe vragen ingediend bij het gemeentebestuur.

Lees verder
28 juni 2022

Mindervaliden kunnen weer warmwaterzwemmen in Kardinge

Foto: Pixabay

Dankzij vragen van SP-raadslid Hans de Waard kunnen mensen die slecht ter been zijn weer terecht bij Kardinge voor het wekelijkse uurtje warmwaterzwemmen. De poortjes om gemakkelijk bij het bad te komen waren ineens niet meer toegankelijk.

Lees verder
24 juni 2022

Bewoners Paddepoel Zuid nodigen woningcorporatie Lefier uit

Foto: SP

Op woensdagmiddag kwamen bewoners van Paddepoel Zuid samen op het pleintje bij de Watermanstraat samen met de SP om in gesprek te gaan met medewerkers van Lefier.

Lees verder

Pagina's

U bent hier