h

SP trekt Selwerd in

6 september 2006

SP trekt Selwerd in

Deze week trekt de SP Selwerd in om de bewoners te enquêteren over de toestand van hun wijk. Hiermee wil de SP een nog beter beeld krijgen wat er speelt en wat de bewoners bezig houdt. Aansluitend wordt er op 21 september een wijkavond georganiseerd waar de buurtbewoners welkom zijn om met raadsleden en wethouders van de SP de uitkomsten te bespreken.

SP afdelingsvoorzitter Manja Smits vindt het van groot belang dat de SP weet wat er in de Groninger wijken speelt. “Natuurlijk horen we al veel, bijvoorbeeld van de mensen die het spreekuur van onze Hulpdienst bezoeken. Maar om nóg beter zicht te krijgen op de zaken die de stadjers bezighoudt, organiseren we regelmatig wijkenquêtes. Daarbij is nu Selwerd aan de beurt. Heel graag willen we weten wat er goed gaat in Selwerd, en wat verbeterd moet worden,” aldus Smits. Maandagavond heeft de SP de eerste enquête’s bij de mensen thuis opgehaald. “De reacties die we kregen waren enthousiast. Mensen zijn blij dat we als politieke partij oor hebben voor wat er in hun wijk gebeurt” verteld Smits.

De komende dagen worden er meer enquetes verspreid in Selwerd, in de avonduren komen SP'ers de ingevulde enquetes weer ophalen. De uitkomst van de enquete gaat de SP gebruiken om zich in college, raad en daarbuiten nog beter in te zetten voor een wijk waar het goed wonen is. Hoe dat vorm gaat krijgen en wat de conclusies zijn uit de enquete wil de SP graag met de bewoners bespreken en wel op donderdag 21 september om 20:00 uur in Wijkcentrum de Berk, Berkenlaan 238.

U bent hier