h

Prijs bij rechtmatige eigenaar

8 februari 2008

Prijs bij rechtmatige eigenaar

ROOD, jong in de SP, heeft de ‘huisjesmelker van het jaar’ prijs uitgereikt aan de dhr. de Lange. Bij een eerder poging kon de prijs niet worden overhandigd omdat de winnaar op vakantie was. De winnaar van dit jaar maakte zich volgens de organisaties schuldig aan “schandalige praktijken.” Klachten variëren van slechte bereikbaarheid bij problemen tot nalatigheid met onderhoud.

Dhr. de Lange ontkende bij de uitreiking in alle toonaarden dat hij zich schuldig maakt aan huisjesmelken. Leon Botter van ROOD blijft er van overtuigd dat we hier wel met een huismelker van doen hebben: “Naast het ontduiken van zijn verantwoordelijkheden als huisbaas probeert dhr. de Lange de studenten ook nog geld afhandig te maken. Hij blijft hen, ook nadat ze verhuisd zijn, lastigvallen met incasso’s van een niet-bestaand incassobureau. De bedragen wisselen continu en zijn duidelijk nergens op gebaseerd. Bij lekkages in de badkamers van zijn panden hanteert hij een wel heel bijzondere strategie. Hij laat een manusje-van-alles gewoon een nieuwe laag tegels bovenop de oude laag leggen, keer op keer, zodat het fenomeen een ‘krimpende badkamer’ ontstaat.”


SP-jongerenorganisatie ROOD en de Groninger Studentenbond (GSb) hebben de prijs voor de huisjesmelker van het jaar uitgereikt aan dhr. de Lange. Opnieuw want bij de vorige poging was hij op vakantie. (bron fragment: Oog TV)

C.S. de Lange krijgt Huisjesmelkersprijs nu echt
C.S. de Lange uitgeroepen tot ‘Huisjesmelker van het Jaar’ 2007
Dossier Wonen

U bent hier