h

Jaarlijkse barbecue groot succes

1 juli 2013

Jaarlijkse barbecue groot succes

Afgelopen zondag hield de SP-afdeling Groningen haar jaarlijkse ledenbarbecue. Naast al het biologische eten, drinken en gezelligheid kenmerkte de middag zich door strijdbaarheid. Afdelingsvoorzitter Daan Brandenbarg riep alle leden op om hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen het kabinet.

Volgend jaar zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad en het Europees parlement. Er staat de SP en haar leden komende tijd daarom een zware taak te wachten. Voorzitter Brandenbarg: "Het is in de afgelopen tijd niet altijd makkelijk geweest om SP'er te zijn. We hebben moeilijke keuzes moeten maken, ook hier in de Stad. Het is de komende tijd echter meer dan ooit belangrijk om SP'er te zijn."

Een speciaal woord van dank was er voor vertrekkend gemeenteraadslid Ria Rademaker en voor de vele acties en inzet van de leden van de ROOD-groep in de afdeling, die in Groningen voorop lopen in de strijd voor een sociale wereld.

Heeft u de barbecue gemist of bent u nog geen lid maar wel geïnteresseerd? Aankomende vrijdag is Europees fractiemedewerker Niels Jongerius te gast op onze Kennismakingsavond, waar u van harte welkom bent. U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen via groningen@sp.nl.


5 juli: Kennismakingsavond SP-Groningen

U bent hier