h

Ledenavond over de SP in de provincie

2 november 2015

Ledenavond over de SP in de provincie

Foto: SP Groningen

Vrijdag 6 november organiseert de SP Groningen weer een maandelijkse ledenavond. Om 19:30 ben je van harte welkom op ons afdelingspand aan de Nieuwe Boteringestraat 74. De ledenavond zal in het teken staan van ons werk als partij in de provincie. Alle leden zijn van harte welkom.

Te gast zijn provinciaal fractievoorzitter Sandra Beckerman, voormalig voorzitter van de afdeling, samen met onze gedeputeerde Eelco Eikenaar, voormalig fractievoorzitter in de Groningse gemeenteraad.

Zij zullen met ons in gesprek gaan over ons werk als partij in de provincie, zowel binnen als buiten het parlement. Wat doen we allemaal op provinciaal niveau? Welke campagnes voeren we? En wat bereiken we nu in de staten en het college een half jaar na onze geweldige verkiezingsoverwinning?

Hierover en over al je andere vragen over ons provinciale werk gaan we het hebben volgende week vrijdag. Daarnaast presenteren we als afdeling ons plan voor een nieuwe lokale campagne, waar we ook jouw hulp bij nodig gaan hebben.

Achteraf is er uiteraard weer een gezellige borrel.

U bent hier