h

Geen SP-hulpdienst vanwege coronavirus

13 maart 2020

Geen SP-hulpdienst vanwege coronavirus

Foto: freepik

In verband met het coronavirus stopt de hulpdienst van de SP-afdeling Groningen met onmiddellijke ingang haar activiteiten tot 1 juni. Dit betekent dat het open spreekuur op maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur komt te vervallen.

Wij kunnen dus ook niet helpen met belastingaangiftes. Op dit moment moet je hiervoor nog zelf uitstel aan te vragen. Je kunt dit doen door De Belastingtelefoon te bellen op 0800-0543. Je krijgt dan een keuzemenu en via het menu kun je dan aangeven dat je uitstel aanvraagt. Zorg ervoor dat je het burgerservicenummer (BSN) bij de hand hebt. Je krijgt dan automatisch uitstel tot 1 september.

Wij hebben ons kamerlid Renske Leijten gevraagd om bij de Belastingdienst er op aan te dringen dat iedereen automatisch uitstel krijgt. Zij zal hierover vragen stellen in de Tweede kamer.
Voor dringende vragen kun je tot 1 juni op dinsdag en donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur telefonisch contact opnemen met Jurrie Huisman via telefoonnummer ☎️ 06-80121571 of mailen naar ✉️ hulpdienstgroningen@sp.nl

U bent hier