h

Podium voor Solidariteit

Foto: Vanessa Sekáčová
De coronacrisis treft mensen hard. De zorg staat onder druk, mensen werken onbeschermd en steeds meer mensen verliezen werk en inkomen. Een economische crisis ligt op de loer.

De SP wil graag in contact blijven met Groningers. Door hun persoonlijke verhalen over hoe de crisis in het leven ingrijpt te verzamelen. Deze verhalen brengen we samen in ons podium voor solidariteit. Om de juiste maatregelen voor onze samenleving mee af te dwingen. Maar bovenal om met iedereen die dat wil te werken aan een rechtvaardige verdeling van de kosten van deze crisis in onze samenleving.

Soms zullen we je vragen om een video op te nemen waarin je kort vertelt over je situatie en de problemen die je ondervindt. Voorbeelden hiervan kun je hier vinden. 

Loop jij tegen een probleem aan of maak je je zorgen over werk, inkomen, zorg of je woonplek door de crisis? Of wil je gewoon aangeven dat je mee wilt werken aan een rechtvaardige wereld? Klik dan op één van de onderstaande plaatjes of deze links: werk & inkomen, zorg en cruciale beroepen, wonen of onderwijs

U bent hier