h

5 september: algemene ledenvergadering

25 augustus 2006

5 september: algemene ledenvergadering

Op dinsdagavond 5 september houdt de SP afdeling Groningen haar algemene ledenvergadering. Hierop wordt het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamerverkiezingen besproken. Ook worden de afgevaardigden naar de regioconferentie en het congres gekozen. Alle SP leden zijn hiervoor uitgenodigd.

Op 22 november worden er verkiezingen voor de Tweede Kamer gehouden. Het SP verkiezingsprogramma voor 2006 - 2010 wordt op 7 oktober door het congres vastgesteld. Vóór die tijd bespreken alle lokale SP afdelingen het concept-programma en dienen desgewenst wijzigingsvoorstellen in. Deze zullen vervolgens besproken worden in tal van regioconferenties en tenslotte op het congres in stemming worden gebracht. Ook de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer wordt door het congres vastgesteld, maar eveneens eerst besproken in alle afdelingen en regio's.

De algemene ledenvergadering begint om 20.00 uur in activiteitencentrum De Sint Jan, Nieuwe Sint Jansstraat 35, en is toegankelijk voor SP leden.

U bent hier