h

26 januari: ROOD ledenavond, kom ook!

12 januari 2010

26 januari: ROOD ledenavond, kom ook!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of de eerste uitdaging staat alweer voor de deur: de gemeenteraadsverkiezingen en de campagne die daaraan vooraf gaat. Voor ROOD en de SP een erg belangrijke periode. Daarom organiseert ROOD Groningen dinsdag 26 januari een ledenavond. Wil je kennismaken met ROOD, actief worden of meehelpen met de campagne? Kom dan dinsdag 26 januari langs om kennis te maken!

Het thema van de avond is ‘Activisme.’ Actie is erg belangrijk bij ROOD. Wij zijn geen suf debatclubje, we staan wekelijks op straat om samen met jongeren actie te voeren voor allerlei dingen die hen bezighouden. Tijdens de campagne is dat niet anders. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, actie voeren? En hoe doet ROOD dat? Arjan Vliegenthart, die namens de SP in de eerste kamer zit, zal hier meer over komen vertellen.

We gaan natuurlijk niet alleen praten en luisteren. Een heus gourmet-diner zal worden voorbereid, zodat we gezellig samen kunnen eten. Al met al een volle, leuke en actieve avond om ons voor te bereiden op de komende verkiezingen! Opgeven doe je door een mail te sturen naar: roodgroningen@sp.nl met daarin je naam en of je vegetariër bent of niet, vanwege de gourmet.

Wat: ROOD ledenavond
Waar: SP-pand, Nieuwe Boteringestraat 74
Hoe laat: 19:00 uur

Agenda
ROOD Groningen

U bent hier