h

SP organiseert avond over geluidsoverlast Stadspark

3 september 2013

SP organiseert avond over geluidsoverlast Stadspark

Maandag 9 september organiseert de gemeenteraadsfractie van de SP een avond voor omwonenden rondom het Stadspark. De SP wil met bewoners in gesprek gaan over de toenemende geluidsoverlast die de evenementen in het Stadspark en op de Drafbaan veroorzaken.

De fractie wil de meningen van de omwonenden gebruiken bij de bespreking van het evenementenbeleid tijdens de commissie Beheer en Verkeer om 11 september. De SP zal deze avond ook haar plannen voor het evenementenbeleid in Groningen toelichten. Om de onderlinge solidariteit te bevorderen vindt de SP-fractie dat er een betere balans moet worden gevonden tussen belangen van de feestvierders, organisatoren en omwonenden. Daarom wil de fractie de geluidsnormen, rustblokken, duur en de hoeveelheid aan evenementen met de omwonenden bespreken.

De avond vindt plaats op maandagavond 9 september om 19.00uur in het buurthuis Stadspark aan de Lorentzstraat 11. De SP-discussienotitie 'Bruisend Groningen' is hier te vinden. Deze wordt besproken in de raadscommissie Beheer & Verkeer op 11 september. Ook andere politieke partijen worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze openbare avond. Alle omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

De discussienota Bruisend Groningen.

U bent hier