h

Donderdagavond uitslagenavond voor leden op SP-pand

20 mei 2014

Donderdagavond uitslagenavond voor leden op SP-pand

De afgelopen weken hebben tientallen vrijwilligers van de SP zich onvermoeibaar ingezet voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Om de vrijwilligers te bedanken organiseert de SP-afdeling een feestelijke uitslagenavond aankomende donderdag.

Met een stem op de SP kunnen mensen duidelijk maken dat ze vinden dat Brussel minder te vertellen moet krijgen over onze zorg, onze pensioenen, ons onderwijs en onze sociale voorzieningen. De SP zegt duidelijk NEE tegen deze EU.

De afgelopen weken hebben veel van de leden meegeholpen met het verspreiden van folders, het overtuigen van kiezers op de markt of door deur-aan-deur aan te bellen bij mensen met een SP-spons. Daarvoor wil de afdeling ze graag bedanken.

Alle SP-leden zijn van harte welkom vanaf 20:30 voor een hapje en een drankje op het SP-pand aan de Nieuwe Boteringestraat 74. We zullen ook direct de eerste uitslagen volgen. Omdat er in heel Europa op verschillende dagen wordt gestemd moeten we voor de definitieve uitslag wachten tot zondag.

Bent u nog geen SP-lid, maar draagt u de partij en de standpunten wel een warm hart toe?

Hiermee steunt u alle acties en activiteiten van de SP.

U bent hier