h

Stadjers prikken nog meer kabinetsleugens door

21 september 2014

Stadjers prikken nog meer kabinetsleugens door

Zaterdagmiddag stond de SP, ondersteund door ROOD, Jong in de SP bij winkelcentrum de Beren om nog meer Stadjers de mogelijkheid te geven om ook de leugens van het kabinet kapot te prikken. Met name de PvdA-belofte dat het onderwijs toegankelijk zou blijven was een gewild doelwit.

Het kabinet van PvdA en VVD blijft maar bezuinigen en dit gaat ten koste van alles wat er in dit land zorgvuldig is opgebouwd. Voor miezerige halve procenten extra koopkracht wordt het onderwijs, zorg en de sociale zekerheid gesloopt. Ondanks alle leugens van het kabinet om dit te verbergen zijn er genoeg mensen die hier doorheen prikken.

'Ze zeggen wel mooi dat iedereen er op voor uit gaat de komende jaren. Ze vergeten alleen te vertellen dat ik overal meer voor moet betalen en er minder voor terug krijg. Het zijn en blijven leugenaars!' aldus een winkelende meneer.

De SP is tijdens de algemene beschouwingen gekomen met duidelijke voorstellen. Zo wil de SP de belasting voor lage- en middeninkomens verlagen. Ook moet de belasting voor kleine spaarders omlaag, terwijl deze voor aandelenbezitters en grote vermogenden juist verhoogd wordt.

Ook op lokaal niveau organiseert de SP verzet tegen de afbraak van dit kabinet en komt ze op voor solidariteit. Wilt u de SP hierin helpen? Word dan nu lid en word actief!

U bent hier