h

Jannie Visscher ontvangt Zilveren Tomaat

6 januari 2015

Jannie Visscher ontvangt Zilveren Tomaat

Foto: SP Groningen

Afgelopen zondag ontving voormalig Gronings SP-wethouder Jannie Visscher een Zilveren Tomaat. Ze ontving de prijs van de afdeling als dank voor haar onaflaatbare inzet voor de stad en voor de SP de afgelopen jaren.

Jannie is sinds vorig jaar wethouder in Eindhoven en nam op de nieuwjaarsborrel afscheid van de SP-afdeling Groningen. De Zilveren Tomaat is de hoogste onderscheiding die een SP-afdeling aan haar leden kan uitreiken. Afdelingsvoorzitter Daan Brandenbarg:

Jannie heeft de onderscheiding meer dan verdiend. Ze was een geweldig wethouder en een van de meest hardwerkende SP'ers die ik ken. Ze stond altijd klaar voor de stad, de mensen die er wonen én voor de dieren die er leven. We gaan haar hier in Groningen ontzettend missen en hopen dat ze in Eindhoven de stad even sociaal en strijdbaar kan maken.

Naast de uitreiking van de Zilveren Tomaat riep Daan alle leden op om mee te doen met de nieuwe campagne: Er Is Genoeg Voor Iedereen. Deze langlopende campagne richt zich tegen ongelijkheid.

Meer weten of meedoen? Graag! Alle hulp is hard nodig om de stad, Nederland en de wereld socialer en gelijkwaardiger te maken. Neem nu contact op en doe mee!

U bent hier