h

Maak kennis met SP Bedum

17 april 2015

Maak kennis met SP Bedum

Foto: SP Bedum

Op zaterdag 25 april kunnen de inwoners van Bedum maken met de leden van de SP-werkgroep. Iedere laatste zaterdag van de maand staat de werkgroep bij de Plus.

Sinds de verkiezingen van 19 maart is de SP de grootste partij in de provincie Groningen. In Bedum zijn de socialisten nu de derde partij. In sommige buurten haalden ze zelfs bijna 1 op de 5 stemmen. De SP is daar trots op wil alle kiezers daarvoor bedanken.

Na de verkiezingen gaat de SP door!

De werkgroep in Bedum wille graag met de Bedummers in gesprek. Hoe is het in Bedum? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Of allerlei andere dingen waarover u met de SP van gedachten wil wisselen.

Marieke Bootsma:”Samen met de inwoners willen we werken aan de leefbaarheid in Bedum. De zorg- en welzijnsvoorzieningen moeten worden behouden en versterkt, aardbevingsschade dient sneller te worden hersteld, enz.”

In Bedum is Marieke het aanspreekpunt. Zij geeft zaken die spelen door aan de SP. Heb je ook iets te melden, of wil je helpen bij acties? Neem dan contact op met Marieke via fj.bootsma@home.nl.

U bent hier