h

Bedum

Het laatste nieuws over de SP-werkgroep in Bedum. Een enthousiaste groep vrijwilligers timmert hard aan de weg om ook hier een afdeling van de grond te krijgen.

Lijkt het u leuk om mee te helpen? Neem dan gerust contact up via groningen@sp.nl.


 

13 maart 2018

SP-leden op Het Hogeland verenigen zich

Foto: SP

In februari organiseerde de SP vier ledenbijeenkomsten in Eemsmond, Bedum, De Marne en Winsum. Op zaterdag 3 maart verenigden ongeveer 50 SP-leden uit de toekomstige gemeente Het Hogeland zich in het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum.

Lees verder
2 december 2017

Huurders Bedum bedenken vervolgacties

Foto: SP

Na de uitreiking van de Gouden Champignon eind oktober, zijn huurders uit Bedum nog niet tevreden met toezeggingen van Wierden en Borgen. Afgelopen donderdag kwamen zij weer bij elkaar om te praten over de vervolgacties. Deze zijn volgens hen nodig om de woningstichting tot daden te dwingen. Er werden leuke, wilde plannen bedacht. Huurders zijn het eens dat de tijd van ludieke acties wel voorbij is en dat de druk opgevoerd moet worden. Media-aandacht en financiële druk zijn belangrijke middelen om er voor te zorgen dat er groot onderhoud gaat plaatsvinden. 

Lees verder
24 mei 2017

Wierden en Borgen ontvangen zwartboek van huurders

Foto: SP Bedum

Bewoners uit de Zeeheldenbuurt in Bedum hebben gisteren met de SP een zwartboek aangeboden aan Wierden en Borgen. Tijdens de bewonersavond op 12 mei zijn de huurders tot zes eisen gekomen die samen met foto’s van schimmelplekken in het zwartboek staan.

Lees verder
5 april 2017

SP Bedum bereidt huurdersactie Professorenbuurt en Zeeheldenbuurt voor

Foto: Aldo Schelvis
De SP in Bedum organiseerde gisteravond een bijeenkomst voor actieve leden en geïnteresseerden. Op deze bijeenkomst bespraken zij met Groninger SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk de geschiedenis van de sociale volkshuisvesting. Na afloop maakte zij plannen om acties met huurders uit de Professorenbuurt en de Zeeheldenbuurt op te zetten.
De huurders in de Professorenbuurt en Zeeheldenbuurt hebben last van vocht, tocht, schimmel en kou. Lees verder
11 mei 2016

SP Bedum onderzoekt tocht en schimmel

Foto: SP Bedum
In de eerste week van mei deed SP Bedum onderzoek naar de leefomstandigheden van huurders aan de prof. Mekelstraat en de prof. Ridderbosstraat. Na huis aan huis aanbellen blijkt dat veel bewoners last hebben van tocht, vocht en schimmel in huis. Lees verder
16 januari 2016

22 januari: uitreiking Held van de Leefbaarheid Onderdendam

Foto: SP Bedum
Vrijdag 22 januari reikt SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut samen met de SP-werkgroep Bedum de prijs voor de 'Held van de Leefbaarheid van Onderdendam' uit aan de vrijwilligersgroep van het buurthuis, met muziek en een politiek café. Lees verder
12 oktober 2015

SP Bedum zoekt leefbaarheidsheld Onderdendam

Foto: SP Bedum

Donderdag 15 oktober komt de SP-werkgroep Bedum in Onderdendam huis aan huis. De partij belt bij de mensen in het dorp aan met de vraag 'Wie is de held van Onderdendam?'. De SP wil met de actie de inwoner vinden die zich het meest inzet voor de leefbaarheid in het dorp om die in het zonnetje te zetten.

Lees verder
28 juni 2015

Meldpunt Zorg in Bedum geopend

Foto: SP Bedum

SP-werkgroep Bedum heeft een meldpunt geopend om misstanden in de thuiszorg te kunnen melden. Donderdag 25 en zaterdag 27 juni stond de werkgroep op de markt om dit feit onder de aandacht te brengen.

Lees verder
17 april 2015

Maak kennis met SP Bedum

Foto: SP Bedum

Op zaterdag 25 april kunnen de inwoners van Bedum maken met de leden van de SP-werkgroep. Iedere laatste zaterdag van de maand staat de werkgroep bij de Plus.

Lees verder
22 oktober 2014

Thema-avond Bedum met kamerlid Tjitske Siderius

Op 14 november organiseert de SP-werkgroep Bedum een thema-avond met SP-Tweede Kamerlid op zorg en onderwijs Tjitske Siderius. De avond heeft als thema 'zorgen over de zorg' en zal worden gehouden in de Meenschaar (19:30 zaal open, 20:00 begin).

Lees verder

Pagina's

U bent hier