h

Bedum

Het laatste nieuws over de SP-werkgroep in Bedum. Een enthousiaste groep vrijwilligers timmert hard aan de weg om ook hier een afdeling van de grond te krijgen.

Lijkt het u leuk om mee te helpen? Neem dan gerust contact up via groningen@sp.nl.


 

24 mei 2017

Wierden en Borgen ontvangen zwartboek van huurders

Foto: SP Bedum

Bewoners uit de Zeeheldenbuurt in Bedum hebben gisteren met de SP een zwartboek aangeboden aan Wierden en Borgen. Tijdens de bewonersavond op 12 mei zijn de huurders tot zes eisen gekomen die samen met foto’s van schimmelplekken in het zwartboek staan.

Lees verder
5 april 2017

SP Bedum bereidt huurdersactie Professorenbuurt en Zeeheldenbuurt voor

Foto: Aldo Schelvis
De SP in Bedum organiseerde gisteravond een bijeenkomst voor actieve leden en geïnteresseerden. Op deze bijeenkomst bespraken zij met Groninger SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk de geschiedenis van de sociale volkshuisvesting. Na afloop maakte zij plannen om acties met huurders uit de Professorenbuurt en de Zeeheldenbuurt op te zetten.
De huurders in de Professorenbuurt en Zeeheldenbuurt hebben last van vocht, tocht, schimmel en kou. Lees verder
11 mei 2016

SP Bedum onderzoekt tocht en schimmel

Foto: SP Bedum
In de eerste week van mei deed SP Bedum onderzoek naar de leefomstandigheden van huurders aan de prof. Mekelstraat en de prof. Ridderbosstraat. Na huis aan huis aanbellen blijkt dat veel bewoners last hebben van tocht, vocht en schimmel in huis. Lees verder
16 januari 2016

22 januari: uitreiking Held van de Leefbaarheid Onderdendam

Foto: SP Bedum
Vrijdag 22 januari reikt SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut samen met de SP-werkgroep Bedum de prijs voor de 'Held van de Leefbaarheid van Onderdendam' uit aan de vrijwilligersgroep van het buurthuis, met muziek en een politiek café. Lees verder
12 oktober 2015

SP Bedum zoekt leefbaarheidsheld Onderdendam

Foto: SP Bedum

Donderdag 15 oktober komt de SP-werkgroep Bedum in Onderdendam huis aan huis. De partij belt bij de mensen in het dorp aan met de vraag 'Wie is de held van Onderdendam?'. De SP wil met de actie de inwoner vinden die zich het meest inzet voor de leefbaarheid in het dorp om die in het zonnetje te zetten.

Lees verder
28 juni 2015

Meldpunt Zorg in Bedum geopend

Foto: SP Bedum

SP-werkgroep Bedum heeft een meldpunt geopend om misstanden in de thuiszorg te kunnen melden. Donderdag 25 en zaterdag 27 juni stond de werkgroep op de markt om dit feit onder de aandacht te brengen.

Lees verder
17 april 2015

Maak kennis met SP Bedum

Foto: SP Bedum

Op zaterdag 25 april kunnen de inwoners van Bedum maken met de leden van de SP-werkgroep. Iedere laatste zaterdag van de maand staat de werkgroep bij de Plus.

Lees verder
22 oktober 2014

Thema-avond Bedum met kamerlid Tjitske Siderius

Op 14 november organiseert de SP-werkgroep Bedum een thema-avond met SP-Tweede Kamerlid op zorg en onderwijs Tjitske Siderius. De avond heeft als thema 'zorgen over de zorg' en zal worden gehouden in de Meenschaar (19:30 zaal open, 20:00 begin).

Lees verder
9 december 2013

SP Bedum overhandigt wethouder grote ster vol kerstwensen tegen armoede

Veel inwoners van Bedum wensen een minder armoedig 2014. De SP verzamelde deze wensen op kerstkaarten en bood ze vanavond vastgemaakt aan een grote kerstster aan wethouder van Dijk (CU) aan.

Lees verder
12 november 2013

SP Bedum in actie tegen armoede

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november staat de SP Bedum voor de JUMBO in het dorp. Zij vragen aan mensen wat extra’s te kopen voor de voedselbank.  Voedselbank Het Hogeland heeft de noodklok geluid, er dreigen tekorten aan voedsel. Voor de SP is deze bittere armoede ontoelaatbaar, daarom komt de partij in actie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier