h

Vecht mee voor de thuiszorg!

14 maart 2016

Vecht mee voor de thuiszorg!

De thuiszorgmedewerkers in Groningen voeren actie. Sinds een aantal week bezetten zij een actietent pal naast het Stadhuis. Als SP steunen wij hen in hun strijd en organiseren we solidariteit. U kunt ook meedoen en hen direct steunen!

Hoe kunt u meehelpen?

  • Ga eens langs bij de actievoerders: Neem een kijkje bij de actietent van de FNV (op de Grote Markt, dinsdag en zaterdag op het Waagplein) en steek de thuiszorgwerkers een hart onder de riem. Actievoeren doe je immers samen.
  • Bak een taart voor de thuiszorgwerkers en hun cliënten: Deze kun je afleveren aan de Nieuwe Boteringestraat 74. De SP-afdeling Groningen coördineert de verspreiding van de taarten onder thuiszorgwerkers en -cliënten. Of neem contact op via groningen@sp.nl. of bel naar: 06 2897 6482.
  • Steun de thuiszorg: Laat zien dat je de thuiszorgwerkers steunt door een foto ten nemen met een bordje "#iksteundethuiszorg" erop. Deel deze op social media en mail deze naar groningen@sp.nl. De SP verzamelt deze foto en maakt er een mooie collage van die we aanbieden aan de thuiszorgwerkers.

U bent hier