h

9 februari actiebijeenkomst Nationaal Zorgfonds in Selwerd

1 februari 2017

9 februari actiebijeenkomst Nationaal Zorgfonds in Selwerd

Op donderdag 9 februari om 19:30 organiseert de SP een actie- en informatiebijeenkomst over het Nationaal Zorgfonds in buurtcentrum Sonde 2000 in Selwerd. Tijdens de avond zal de SP haar plannen voor een nationaal zorgfonds zonder eigen risico toelichten. Bovendien worden met de aanwezigen om de beweging voor een nationaal zorgfonds nog groter te maken. Wil jij, samen met al bijna 250.000 mensen, meebouwen aan die beweging? Kom dan langs!

Inmiddels ondersteunen al 247.000 mensen de brede beweging voor het nationaal zorgfonds. Ook verschillende partijen hebben het initiatief, waar de SP een van de initiatiefnemers van is, ondersteund. Op zaterdag 18 februari wordt in Den Haag ook een groot nationaal zorgdebat georganiseerd. De SP zorgt voor gratis busvervoer vanuit Groningen.

Geef je op via: https://nationaalzorgfonds.nl/busvervoer

U bent hier