h

SP en Student & Stad vragen spoeddebat over malafide verhuurders en bemiddelaars

17 oktober 2017

SP en Student & Stad vragen spoeddebat over malafide verhuurders en bemiddelaars

De SP en Student en Stad vragen een spoeddebat aan over malafide verhuurders en bemiddelaars in Groningen. Aanleiding is het zoveelste bericht van nieuwssite Sikkom over intimidatie van huurders, misleiding en te hoge huurprijzen. Anderhalf jaar geleden presenteerde het college B&W een aanpak van deze misstanden. Beide partijen willen weten wat er tot nu toe is gebeurd en wat er concreet voor de gedupeerde huurders gedaan wordt.

SP-Raadslid Mechteld van Duin:

 "Deze vastgoedbaronnen moeten keihard worden aangepakt, deze misstanden moeten stoppen. Hiervoor pleiten we al lange tijd. We roepen de wethouder en burgemeester op om alle mogelijkheden te gebruiken om dat voor elkaar te krijgen."

Het debat vindt plaats op woensdag 18 oktober 2017 om 16.30 uur in het stadhuis te Groningen.

U bent hier