h

SP en ROOD: "Goed dat de plannen in Yantai zijn afgeblazen."

30 januari 2018

SP en ROOD: "Goed dat de plannen in Yantai zijn afgeblazen."

Geweldig dat de universiteitsraad de plannen voor een campus in Yantai tegenhielden. Dit is een goed voorbeeld van mensen boven winst plaatsen en waarbij de democratie het van de markt wint. 

Het is volgens de SP en ROOD goed dat de plannen in Yantai afgeblazen zijn. Een universiteit moet eerst zorgen voor goed onderwijs hier. Nu heerst er een mentaliteit van marktdenken op de universiteit, waarbij het draait om zoveel mogelijk studenten binnenhalen, terwijl er uit onderzoek blijkt dat dit de kwaliteit van het onderwijs niet ten goede komt. En dat is wat volgens de SP en ROOD wel het doel van een universiteit is: kwalitatief goed onderwijs en onderzoek.

U bent hier