h

Huurders Boraxstraat niet tevreden over aanpak van De Huismeesters

9 juli 2021

Huurders Boraxstraat niet tevreden over aanpak van De Huismeesters

Foto: SP

Huurders uit de Boraxstraat zijn niet tevreden over hoe De Huismeesters hun problemen met schimmel, tocht en vocht aanpakt. De plannen zijn te willekeurig, onduidelijk en geven geen oplossing, aldus de bewoners.

Dennis was afgelopen woensdag te horen bij RTV Noord. Hij is niet tevreden met hoe De Huismeesters problemen met schimmel, tocht en vocht aanpakt.

'Het is een druppel op de gloeiende plaat.', aldus Dennis uit Vinkhuizen.

De bewoners krijgen pas eind dit jaar bericht over hoe De Huismeesters de woningen wil aanpakken. Bewoners in Vinkhuizen voeren sinds februari met de SP actie voor de problemen die hij en zijn buren ervaren in hun woningen.

Dennis, zijn gezin en zijn buren hebben veelal last van benauwdheid door de enorme vocht, tocht en schimmel in hun huizen. Daarnaast worden ook andere gebreken gemeld, zoals bijvoorbeeld zolderdaken die niet bevestigd zijn aan de gevel waardoor er zelfs vogels in huis kunnen komen.

Reactie toevoegen

U bent hier