h

Bewoners Zandsteenlaan en Arduinstraat samen met SP huis aan huis.

24 januari 2024

Bewoners Zandsteenlaan en Arduinstraat samen met SP huis aan huis.

Foto: Bob de Greef

Door weer en wind ging SP Groningen met bewoners gisteravond langs bij hun buren in de Zandsteenlaan en Arduinstraat. Na de vorige actie in december heeft de gemeente vaker geveegd en gestrooid. Dat hebben bewoners gemerkt, maar het is onvoldoende. 

De tientallen bewoners die we vanavond spraken willen dat de rode klinkers worden vervangen. Ook willen mensen meer groen in de buurt en verbetering van de speeltuintjes. Donderdag gaan bewoners in gesprek met de gemeente over de plannen voor deze straten in vinkhuizen. 

Lees hier meer: https://groningen.sp.nl/nieuws/2023/12/sp-stelt-vragen-over-gladde-stene...

Wil je reageren op dit bericht? Stuur een mail naar groningen@sp.nl!

U bent hier