h

SP Groningen viert nieuwjaar met Jimmy Dijk

15 januari 2024

SP Groningen viert nieuwjaar met Jimmy Dijk

Foto: Jimmy Dijk

Zondagmiddag vierde SP Groningen het nieuwe jaar met een gezellige bijeenkomst in het afdelingspand in Groningen. Met 50 leden proosten we op een strijdvaardig jaar, waar we met huurders, zorgverleners en patiënten zullen knokken voor genoeg en goede woningen in Groningen, tegen het eigen risico in de zorg en voor een Nationaal Zorgfonds, zonder marktwerking. 

Lid van onze afdeling en de nieuwe SP fractievoorzitter in de Tweede Kamer Jimmy Dijk, ging met leden in gesprek over de uitdagingen voor de SP. Naast veel sympathie in Groningen en het land, wil de SP het vertrouwen van mensen heroveren dat wij de beste ideeën hebben voor noodzakelijke veranderingen voor een betaalbaar leven, een gezonde gemeenschap en een rechtvaardige belasting van de sterkste schouders. Jimmy deed daarbij de oproep dat iedereen die sympathie heeft voor de SP  de komende tijd mee gaat  doen! Meld je daarvoor op groningen@sp.nl 

U bent hier