h

1 april weer politiek café ZoutZuur

20 maart 2007

1 april weer politiek café ZoutZuur

Na twee wervelende edities zal Zoutzuur op zondag 1 april weer plaatsvinden. Dit keer niet in het Platformtheater, maar op een nieuwe locatie aan de overkant van de straat: Simplon. Gasten zijn onder ander: VVD'er Fred Teeven, Geert Spieker en Groninger Forumvoorzitter Bas van Kampen.

Opnieuw komen zowel landelijke als lokale onderwerpen aan bod: Dr. Wouter Teepe en het Rathenau instituut gaan met VVD-kamerlid Fred Teeven in debat over de dunne scheidslijn tussen terrorismebestrijding en schending van de privacy.

Daarnaast vindt er een discussie plaats over het veelbesproken Groninger forum: forumvoorzitter Bas van Kampen, voorzitter van de bibliotheek Rob Pronk, Teun Jan Zanen van de Partij voor het Noorden en Geert Spieker van de Stadspartij zullen hierover hun licht laten schijnen.

Het forumontwerp van NL Architects dat onderwerp zal zijn van discussie

Natuurlijk wordt er opnieuw ruimte gegeven aan lokaal muziektalent: de zwoele reggaeband de Dubbende Mannen komen hun kunsten vertonen. Steven Brakman, hoogleraar mondialisering, komt vertellen over de provinciaalse inslag van de Nederlandse politiek.

Kortom, opnieuw een editie die je niet mag missen! Zondag 1 april, Simplon, Boterdiep 69, vanaf 15.00u.

www.cafezoutzuur.nl

U bent hier