h

ROOD: Ruim je eigen shit op

12 september 2007

ROOD: Ruim je eigen shit op

Het kamerverhuurbedrijf Rubingh’s is woensdag gedwongen de eigen stront op te ruimen. De SP-jongeren van ROOD zijn boos op het kamerbemiddelingsbureau door de huurders schandalig te behandelen. Na het horen van de klachten van de huurders hebben de SP-jongeren besloten met gelijke munt terug te betalen en de stoep van het verhuurbedrijf vol te storten met paardenmest.

Nadat door achterstallig onderhoud de leidingen sprongen en het huis onder water stond weigerde Rubingh zijn huurders uit de rotzooi te halen. De huurders waren daarom gedwongen zelf een bedrijf in te huren om de problemen te verhelpen. Als reden van de weigering om zijn huurders te helpen gaf Rubingh op dat het een feestdag was.

”Ronduit schandalig”, zegt ROOD-woordvoerder Leon Botter. “Wij stonden hier in 2004 ook al om Rubingh de oneervolle titel ‘Huisjesmelker van het jaar’ te bezorgen. Ze hebben zich daar blijkbaar niet al te veel van aan getrokken, zoals blijkt uit de gruwelverhalen van de huurders. Niet alleen laten ze je met je voeten in het water staan, ze proberen ook nog eens de gang naar de huurcommissie te belemmeren!,” aldus Botter.

 

Dossier Wonen
ROOD Groningen
Huisjesmelker van het jaar Rubingh's blij met "eersteklas fröbelprijs"

 

U bent hier