h

Meld uw ervaringen met de zorg

13 oktober 2009

Meld uw ervaringen met de zorg

Iedereen in Nederland vind een goede gezondheid en de daarbij behorende zorg zowat het belangrijkste dat er is. Ondanks dat we het daar allemaal over eens zijn wordt er toch keer op keer bezuinigd op de zorg en wordt er steeds meer overgelaten aan de vrije markt. Inmiddels beginnen de maatregelen z'n uitwerking niet te missen en komen er dagelijks misstanden uit de zorg in het nieuws. Of het nou gaat om het vastbinden van onze ouderen, het niet verschonen van gehandicapten of het gegraai van bestuurders in de thuiszorg overal dreigt het goed mis te gaan.

Meldpunt

De hoogste tijd dus om daar wat aan te doen. Daarom horen we als SP graag van u, wat uw ervaringen zijn met de zorg. Heeft u een vader, moeder of oma, opa waarbij de thuiszorg tekort schiet? Werkt u zelf in de zorg en ervaart u dus dagelijks wat er misgaat? Of heeft u op een hele andere manier ervaringen met de zorg? Meld het ons: groningen@sp.nl

Thema-avond 30 oktober

Op 30 oktober nodigen we je van harte uit om om aanwezig te zijn op onze thema-avond over de zorg met SP-Kamerlid Renske Leijten, een vertegenwoordiger van nubasta.nl en Tobi Badart van de actiegroep zorgcrisis. We gaan het deze avond hebben over de problemen in de zorg en hoe de marktwerking te stoppen.

Vrijdag 30 oktober, 20.00 uur
Thema-avond over de zorg
SP-pand, Nieuwe Boteringestraat 74

Agenda
Dossier Zorg

U bent hier