h

Jannie Visscher roept op: Woensdag allemaal naar de stembus

5 juni 2010

Jannie Visscher roept op: Woensdag allemaal naar de stembus

In de peilingen staat de VVD nog steeds het hoogst. Dat is een grote bedreiging voor grote groepen mensen. Met de VVD zullen huurders, studenten, werknemers, minima maar ook modaal verdienende mensen er flink op achteruit gaan. De SP wil het omgekeerde: degenen die de crisis hebben veroorzaakt moeten hem ook betalen. Dat zijn banken en speculanten. De SP wil dat de hoogste inkomens een extra duit in het zakje doen en de laagste inkomens worden gespaard. Het SP-programma is koopkrachtkampioen, alleen de allerhoogste inkomens moeten inleveren, voor de rest verbetert de koopkracht.

Wethouder Jannie Visscher uit Groningen roept iedereen op om woensdag 9 juni niet thuis te blijven maar naar de stembus te gaan om het onheil van een sterke verrechtsing van ons land te keren. Een stem op de SP telt daarbij voor vier: je maakt de SP groot, je houdt de PvdA links, je haalt Balkenende uit het torentje en zorgt dat de VVD er niet in komt.

Veel mensen moeten in deze laatste dagen voor de verkiezingen hun keuze nog maken. Daarom zet Jannie Visscher iedere dag een videoboodschap op de website van de SP in Groningen. Er zijn al boodschappen over wonen, zorg en AOW.

U bent hier