h

Zondag 27 juni: feestelijke SP-barbecue plus opening fototentoonstelling

15 juni 2010

Zondag 27 juni: feestelijke SP-barbecue plus opening fototentoonstelling

Na twee verkiezingscampagnes en met een kabinet in het vooruitzicht dat schreeuwt om heel veel SP-verzet, is het hoog tijd om even bij te komen. Dat doen we op zondag 27 juni vanaf 16.00 uur met een feestelijke barbecue waar alle leden welkom zijn.

Het vlees dat we serveren is van een biologische slager en natuurlijk zijn er ook vegetarische gerechten. Het eten is gratis, alleen voor alcoholhoudende drankjes vragen we een bijdrage. Zondag de 27e is kortom een ideale gelegenheid om bij te praten of kennis te maken met andere SP’ers in Groningen. Kom ook.

Tijdens de barbecue, rond een uur of vijf, zal wethouder Jannie Visscher een tentoonstelling van schitterende foto’s van Groningen openen, en bekend maken welke foto uitgroepen wordt tot de mooiste. De tentoonstelling is de opbrengst van de fotowedstrijd die we organiseerden onder met motto ‘fotografeer uw glans van Groningen’. De beste foto’s worden op 27 juni in het SP-kantoor gepresenteerd. Een extra reden om langs te komen op de feestelijke barbecue.

U bent hier