h

Ledenvergadering zet koers uit voor komend jaar

9 november 2010

Ledenvergadering zet koers uit voor komend jaar

Gaan werken met wijkcontactpersonen, het eigen geluid van de raadsfractie versterken en aan de slag om rond de stad nieuwe afdelingen op te zetten. Dat zijn enkele van de voorstellen die aan bod komen op de ledenvergadering van 16 november.

Leden van het afdelingsbestuur hebben de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met tal van SP'ers over de te voeren koers van de afdeling. De opbrengst van die gesprekken wordt gepresenteerd op de ledenvergadering, gekoppeld aan een aantal concrete voorstellen. 'Het beeld is positief', concludeert afdelingsvoorzitter Sandra Beckerman. 'Met de politieke koers van de afdeling is veel instemming. Zaken die volgens de gesprekspartners verbeterd moeten worden, hebben te maken met het pand en met de band met de leden die beter kan. Verder wordt vooral aangedrongen op stevig verzet tegen het nieuwe kabinet en gepleit voor herkenbare, onafhankelijke opstelling van de raadsfractie.'

Op de ledenvergadering wordt ook een nieuw afdelingsbestuur gekozen. De meeste van de huidige bestuursleden zijn herkiesbaar. Ook Beckerman is opnieuw beschikbaar als voorzitter. De ledenvergadering wordt gehouden in het SP-pand, Nieuwe Boteringestraat 74 en begint om 20.00 uur. Het verslag over de afgelopen periode, de plannen voor het komend jaar en de voordracht voor het nieuwe bestuur zijn hier te vinden.

U bent hier