h

2 maart Dag van Pro-test. Help mee!

19 januari 2011

2 maart Dag van Pro-test. Help mee!

Premier Rutte noemt de verkiezingen van 2 maart een test voor zijn regering. De SP heeft daarop 2 maart uitgeroepen tot de Dag van Pro-test tegen de regeringspolitiek. Protest tegen de afbraak van solidariteit, natuur, cultuur, verdraagzaamheid en nog veel.

Het belang van deze Statenverkiezingen is erg groot. Het gaat niet alleen over een beter provinciebestuur, maar ook over een linkse Eerste Kamer die de afbraak van VVD, CDA en PVV kan tegenhouden. En dus pakken we de campagne groots aan. We hebben ZO-kranten in een speciale verkiezingsuitgave, er komen folders, laatste-dagkaarten, schuursponzen, en posters. Er zijn veel debatten waar we aan meedoen en we gaan in veel plaatsen in de provincie aanbellen en mensen duidelijk maken waar de SP voor staat.

Informatie over programma en lijst is te vinden op de provinciale Groningse website, provinciegroningen.sp.nl. Hier doen we een dringend verzoek om u te melden als u op een of andere manier wilt meehelpen in de campagne. Verkiezingsborden plakken, huis-aan-huis folders en kranten verspreiden, in een ploegje meegaan aanbellen in wijk of dorp, bij een kraampje in de stad staan. Enzovoort. Alle hulp is heel hard nodig. We rekenen op u. Laten weten welke bijdrage u kunt leveren: mail naar groningen@sp.nl of bel 06 23415153.

U bent hier