h

SP Bedum verzamelt speelgoedvrachtauto's

17 april 2013

SP Bedum verzamelt speelgoedvrachtauto's

De SP in Bedum verzamelt speelgoedvrachtauto's voor ludiek protest tegen overlast van DOMO-verkeer. Nadat er in de afgelopen jaren zelfstandige SP-afdelingen zijn opgericht in Haren en Eemsmond is nu Bedum aan de beurt. In de kleine buurgemeente van Groningen timmert sinds enige tijd een groepje SP'ers stevig en ludiek aan de weg.

De Bedumse SP'ers zijn druk bezig vijfhonderd speelgoedvrachtauto's te verzamelen voor een opvallend protest tegen de overlast die de vijfhonderd grote vrachtwagens die melkfabrikant DOMO dagelijks veroorzaken in het dorp. De SP Bedum wil de vrachtauto's presenteren tijdens een te verwachten gemeentelijke informatiebijeenkomst. Daarna wordt het speelgoed geschonken aan een goed doel. Scholen zijn gevraagd te fungeren als inleverpunt.

In de stad Groningen kunt u eveneens het protest in Bedum helpen. Hebt u nog ergens een oud speelgoedvrachtautootje dat u kunt missen? Breng hem vooral even naar ons afdelingskantoor aan de Nieuwe Boteringestraat 74.

Ook op andere beleidsterreinen laat de SP in Bedum van zich horen. De Zorgkrant is verspreid, ze staan regelmatig in het centrum en gaan langs de deuren om verhalen te verzamelen over wat er zoal leeft bij de mensen.

Woont u ook in Bedum en lijkt het u leuk om eens mee te helpen? Dan kunt u altijd contact opnemen via groningen@sp.nl.

U bent hier