h

Emile Roemer trapt SP-verkiezingscampagne stad af

26 februari 2014

Emile Roemer trapt SP-verkiezingscampagne stad af

Woensdagmiddag trapte Emile Roemer samen met SP-lijsttrekker Jimmy Dijk de Groningse campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart af. Zij onthulden gezamenlijk bijna twee meter hoge letters die het woord Solidariteit vormen.

Het strijdmiddel moet de komende weken tijdens de campagne de Stadjers duidelijk maken waar het deze verkiezingen om gaat. De SP zal de letters regelmatig op verschillende plaatsen in de stad opstellen.

Daarnaast ging Emile Roemer in gesprek met werknemers van WerkPro over het werk dat zij doen in de fietsenkelder onder het stadsbalkon. Lijsttrekker Jimmy Dijk:

“De SP vindt het een vorm van solidariteit om dit soort zinvol en nuttig werk te behouden in onze stad”

Met de onthulling van het woord Solidariteit is de campagne voor de SP in Groningen begonnen. De komende weken vindt u ons op vrijwel elke dag op de markt, in de wijken of in debat. Daarnaast wordt de verkiezingskrant bij elk huishouden bezorgd.

Wilt u meehelpen de campagne een daverend succes te laten worden? Bijvoorbeeld door een straat in uw buurt te folderen of mee te helpen op de markt? Meld u dan nu aan vrijwilliger.

Reactie toevoegen

U bent hier