h

22 januari: uitreiking Held van de Leefbaarheid Onderdendam

16 januari 2016

22 januari: uitreiking Held van de Leefbaarheid Onderdendam

Foto: SP Bedum
Vrijdag 22 januari reikt SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut samen met de SP-werkgroep Bedum de prijs voor de 'Held van de Leefbaarheid van Onderdendam' uit aan de vrijwilligersgroep van het buurthuis, met muziek en een politiek café.

Woordvoerder Marieke Bootsma:

”Wat een fantastisch dorp is Onderdendam. Er is sprake van een groot saamhorigheidsgevoel. We kregen meerdere malen de reactie dat eigenlijk iedereen in het dorp de prijs verdient. Het gaat om een grote groep vrijwilligers. Er is een bestuur, mensen die het buurthuis open houden, een groep die vorig jaar het buurthuis volledig heeft opgeknapt, ga zo maar door.”

De afgelopen maanden hebben vrijwilligers van de SP bij bijna iedereen in het dorp aangebeld om aan de inwoners van Onderdendam te vragen wie er volgens hun een prijs verdient voor hun inzet voor de leefbaarheid. Uit alle genoemde initiatieven, vrijwilligers en projecten kreeg de vrijwilligersgroep van het buurthuis Zijlvesterhoek de meeste stemmen.

U bent hier