h

Petitie Cortingborgh voor betaalbare woonlasten massaal getekend

11 augustus 2017

Petitie Cortingborgh voor betaalbare woonlasten massaal getekend

Bewoners van de Cortingborgh aan de Zuilen steunen massaal de petitie voor betaalbare woonlasten. Naast torenhoge huren betalen de huurders honderden euro's aan energiekosten. De boze huurders gaan op 7 september in gesprek met De Huismeesters om verandering af te dwingen.

Het energiesysteem van het witte wooncomplex in De Hoogte zou energiebesparend moeten zijn, maar blijkt in de praktijk slecht te werken en juist voor hoge kosten voor huurders te zorgen. Een boze bewoner:

Het werkt gewoon niet, en in plaats van dat onder ogen te zien laat de woningcorporatie ons voor de kosten opdraaien.

De huurders organiseren zich met hulp van de SP om verbetering van hun woonomgeving waar te maken. Eerder bracht SP Groningen de bewoners bij elkaar toen zij vroegen om hulp om een vuist te maken richting de woningbouwcorporatie.

Steun je de strijd van huurders samen met de SP voor verbeteringen? Word dan lid!

U bent hier