h

SP'ers gaan samen met buurtbewoners huis-aan-huis in Vinkhuizen

16 februari 2018

SP'ers gaan samen met buurtbewoners huis-aan-huis in Vinkhuizen

Foto: SP

Woensdagavond gingen SP'ers samen met bewoners uit Vinkhuizen bij hun buurtgenoten langs. We vroegen hen naar klachten over vocht, tocht, schimmel en kou. Maar we riepen buurtbewoners ook op om vanavond naar de bijeenkomst met de 'klankbordgroep' van corporatie De Huismeesters te gaan. Hier zijn uiteindelijk +/- 40 bewoners op afgekomen, veel meer dan De Huismeesters had verwacht.

De woningen moeten gerenoveerd en geïsoleerd worden. Dit kan geen maanden meer wachten. Huurders geven aan te lang aan het lijntje te worden gehouden, te hoge huren te betalen en hier slechte en ongezonde huizen voor terug te krijgen. De SP blijft de bewoners steunen totdat de leefsituatie is verbeterd.

U bent hier