h

SP'ers samen met bewonersorganisatie CasPoMor op pad om handtekeningen in te zamelen

9 februari 2018

SP'ers samen met bewonersorganisatie CasPoMor op pad om handtekeningen in te zamelen

Foto: SP

Zaterdagmiddag en woensdagavond zijn SP'ers samen met de bewoners van de Castor, Pollux en Morgensterflat langs de deuren geweest om handtekeningen op te halen voor gelijke vergoedingen en gelijke renovatie van de flats. 

De Castorflat is vorig jaar gerenoveerd waarbij de bewoners ook een onkostenvergoeding hebben ontvangen. Nu wil Lefier de bewoners van de andere twee flats niet tegemoet komen hierin. Tevens wordt minder aan isolerende maatregelen gedaan dan bij de Castorflat terwijl dat wel noodzakelijk is. 

SP-woordvoerder Hans de Waard:

“Het is oneerlijk en absurd dat Lefier de bewoners van de Castorflat anders behandelt dan die van de Polluxflat en Morgensterflat.De bewoners komen hiervoor terecht in actie en de SP zal ze blijven steunen in hun strijd voor terechte vergoeding en isolatie!”

U bent hier