h

SP Groningen zoekt nieuw bestuur

14 maart 2018

SP Groningen zoekt nieuw bestuur

De SP is is in de afgelopen jaren uitgegroeid van kleine linkse splinter tot een brede linkse volkspartij. Een partij die samen met mensen actief is, op straat en in buurten te vinden is. Daar strijden we voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Een partij die voorop wil lopen voor menswaardige zorg en eerlijk werk, maar tegen ongelijkheid en het gooien van bommen op verre landen. Kortom een partij die vastberaden de strijd aan wil gaan voor een betere wereld. Landelijk, maar zeker ook lokaal.

De SP in Groningen is de afgelopen jaren samen met honderden huurders de strijd aan gegaan voor goede sociale woningbouw. We hebben ons voortdurend ingezet tegen de verslechteringen in de thuiszorg en voor buurten waar gewoon een bus heen rijdt. De SP Hulpdienst heeft honderden mensen geholpen, en onze jongeren van ROOD betrekken jonge Stadjers bij de strijd voor een betere wereld. Dat alles kunnen we alleen doen dankzij de grote inzet van onze honderden vrijwilligers.

Al deze activiteiten en de grote ambities vereisen een goede organisatie. Dat is de verantwoordelijkheid van het afdelingsbestuur. Binnenkort kiezen de leden van de SP Groningen een nieuw bestuur. En jij kan daar onderdeel van uitmaken. Wil jij meebouwen aan de afdeling Groningen? Kandideer je dan voor het afdelingsbestuur. Reageer in ieder geval voor 1 mei door contact op te nemen via groningen@sp.nl of 06-28475305.

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de activiteiten van de afdeling. Daarbij is het een vereiste dat je goed kan samenwerken en organiseren om mensen bij het werk van de SP te betrekken. Je bent bovendien enthousiast en wil je minstens een jaar inzetten om de doelen van de SP dichterbij te brengen, leden te werven en te betrekken.

Heb je nog vragen of twijfels of het iets voor jou is? Neem contact met ons op! Met alle kandidaten zal door een afvaardiging van het afdelingsbestuur een gesprek worden gevoerd. Zaken die betrekking hebben op de werkzaamheden en de tijdsinvestering kunnen daar besproken worden.

U bent hier