h

Huurders Vinkhuizen presenteren schimmelzwartboek aan Nijestee

30 mei 2018

Huurders Vinkhuizen presenteren schimmelzwartboek aan Nijestee

Foto: SP

Woensdag 30 mei presenteerden huurders uit Vinkhuizen een schimmelzwartboek aan hun woningcorporatie Nijestee. In de afgelopen maand werden door huurders en de SP tientallen foto’s opgehaald van problemen met schimmel in hun woningen.

De bewoners eisen een structurele aanpak van de problemen in de schimmel, tocht en vocht in hun woningen. De SP steunt de bewoners in hun strijd.

Foto: SP

Volgens afdelingsvoorzitter Daan Brandenbarg moet er snel wat gebeuren:

“De afgelopen tijd zijn we bij heel veel mensen thuis geweest en hebben we tientallen foto’s opgestuurd gekregen. Heel veel mensen in Vinkhuizen hebben dezelfde problemen. Het wordt tijd dat deze woningen grondig worden gerenoveerd.”

Hier kunt u het schimmelzwartboek inzien.

U bent hier