h

Ook dit jaar weer kindercadeaupassen

19 november 2018

Ook dit jaar weer kindercadeaupassen

Foto: Pixabay / pexels.com

Deze en volgende week kunnen alle ouders met hun Stadjerspas bij de WIJ-teams opnieuw de kindercadeaupas ophalen.

Voor kinderen van 3 t/m 9 jaar is de pas 25 euro waard en voor kinderen van 10 t/m 17 jaar 50 euro. De kindercadeaupas is een initiatief van SP-raadslid Rosita van Gijlswijk en werd in 2016 voor het eerst verstrekt.

SP-raadslid Rosita van Gijlswijk:

“De cadeaupassen zijn belangrijk voor de 5.500 Groningse kinderen die dagelijks met geldgebrek te maken hebben, omdat er thuis geen geld is voor speelgoed of nieuwe kleding. Met dit extraatje voor de feestdagen zorgen we ervoor dat ook kinderen uit gezinnen met een laag inkomen deze winter iets extra’s krijgen.”

Meer informatie over de kindercadeaupas is hier te vinden.

U bent hier