h

100ste steunbetuiging voor campagne 'Lonen Omhoog' op Dag van de Arbeid

1 mei 2019

100ste steunbetuiging voor campagne 'Lonen Omhoog' op Dag van de Arbeid

Foto: SP

De SP stond vandaag bij Tussen Beide Markten om in gesprek te gaan met Groningers over de campagne 'Lonen Omhoog'. Zij wil een maatschappelijke discussie op gang brengen om zo loonsverhogingen in Groningen te veroorzaken. Iedere sympathisant van de actie kan zich inschrijven via lonenomhoog.nl.

Teveel mensen in Groningen hebben niet geprofiteerd van economische groei, maar leven juist van onzeker of onregelmatig werk. SP Groningen is daarom het gesprek aangegaan met voorbijgangers en heeft ter plekke ruim 80 inschrijvingen kunnen verzamelen voor dit initiatief. 

De SP roept iedereen op om zich in te schrijven op lonenomhoog.nl zodat er samen met de Groningers actie kan worden gevoerd. Want iedereen in Groningen verdient een loon om van te leven. 

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier