h

Huurders Paddepoel: “De Directrice van Lefier komt niet kijken? Dan organiseren wij nog meer huurders!”

3 juni 2019

Huurders Paddepoel: “De Directrice van Lefier komt niet kijken? Dan organiseren wij nog meer huurders!”

Foto: SP

Huurders uit Paddepoel waren teleurgesteld dat directrice Margriet Drijver van Lefier geen tijd kon vrijmaken om maandagavond langs te komen. Na een bijeenkomst op donderdag, waar ruim 60 huurders aanwezig waren, werd besloten om de directrice uit te nodigen voor een bezoek aan de woningen. De huurders hebben last van schimmel, vocht, tocht en muizen. 

Door de problemen worden kinderen ziek en door achterstallig onderhoud zijn de energierekeningen hoog. De huurders leggen zich er niet bij neer. Meteen gingen zij met de SP de buurt in om meer handtekeningen voor renovatie te krijgen. Daarnaast gaan zij de komende dagen met de SP werken aan een zwartboek.

Heeft u ook last van schimmel in uw woning? Is uw woningbouw nalatig in het onderhoud? Ga naar groningen.sp.nl/schimmel en laat een bericht achter!

U bent hier