h

Bewoners Paddepoel Zuid nodigen woningcorporatie Lefier uit

24 juni 2022

Bewoners Paddepoel Zuid nodigen woningcorporatie Lefier uit

Foto: SP

Op woensdagmiddag kwamen bewoners van Paddepoel Zuid samen op het pleintje bij de Watermanstraat samen met de SP om in gesprek te gaan met medewerkers van Lefier.

SP'er Jurrie Huisman:

'Lefier heeft aangegeven de problemen die na de renovatie nog bestaan te willen oplossen en dat elke drie week totdat iedereen tevreden. Er wordt een buurtbijeenkomst georganiseerd waar de stand van zaken wordt besproken.' 

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 14 juli in het gebouw van BSV Paddepoel, Watermanstraat 140. Bewoners die problemen of vragen hebben kunnen deze melden via hulpdienstgroningen@sp.nl en zullen voor de bijeenkomst aan Lefier worden doorgegeven.

Reactie toevoegen

U bent hier