h

Mindervaliden kunnen weer warmwaterzwemmen in Kardinge

28 juni 2022

Mindervaliden kunnen weer warmwaterzwemmen in Kardinge

Foto: Pixabay

Dankzij vragen van SP-raadslid Hans de Waard kunnen mensen die slecht ter been zijn weer terecht bij Kardinge voor het wekelijkse uurtje warmwaterzwemmen. De poortjes om gemakkelijk bij het bad te komen waren ineens niet meer toegankelijk.

Dit zorgde ervoor dat enkele trouwe zwemmers niet meer naar durfde te komen. Vanwege corona en te weinig mankracht was het er zo van gekomen. Enkele zwemmers trokken hierover bij de SP aan de bel. De wethouder erkende gelukkig het probleem en gaf aan snel met een oplossing te komen.

SP-raadslid Hans de Waard:

'Ik ben blij dat dit zo snel opgelost kon worden. Ik wens alle bezoekers veel zwemplezier!'

Reageren? Graag!
Mail naar groningen@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier