h

Hans de Waard

 

28 juni 2022

Mindervaliden kunnen weer warmwaterzwemmen in Kardinge

Foto: Pixabay

Dankzij vragen van SP-raadslid Hans de Waard kunnen mensen die slecht ter been zijn weer terecht bij Kardinge voor het wekelijkse uurtje warmwaterzwemmen. De poortjes om gemakkelijk bij het bad te komen waren ineens niet meer toegankelijk.

Lees verder
20 juni 2022

Bewoners De Poffert hebben al langere tijd te maken met sjezend verkeer

Foto: SP

Bewoners van De Poffert in de gemeente Groningen hebben al langere tijd last van verkeer dat veel te hard rijd door het Groningse deel van hun dorp. SP-raadslid Hans de Waard stelde vorige week vragen hierover aan de wethouder tijdens het politieke vragenuurtje. 

Lees verder
7 juni 2022

Wethouder bezoekt Zandsteenlaan op uitnodiging van bewoners

Foto: SP

Afgelopen donderdag bezocht wethouder Chakor de Zandsteenlaan in Vinkhuizen. Bewoners hadden haar een aantal weken geleden uitgenodigd bij de overhandiging van een 'gladde steen' uit de buurt en een groot bord waar bewoners hun wensen voor de buurt hadden opgeschreven.

Lees verder
20 mei 2022

SP wil onderzoek naar gesjoemel met energie-indexering

De SP Groningen roept het gemeentebestuur op om een onderzoek te starten naar verhuurders die mogelijk sjoemelen met de energie-indexering van appartementen. Door het gesjoemel kunnen verhuurders een extra hoge huurprijs vragen.

Lees verder
13 mei 2022

Huurders Irislaan en Zonnebloemlaan naar Nijestee

Foto: SP

Vandaag gingen huurders uit de Oosterparkwijk naar Nijestee om hun klachten duidelijk te maken en renovatie te eisen. De klachten variëren tussen schimmel, vocht, tocht en kou. Alle klachten zijn terug te leiden op achterstallig onderhoud.

Lees verder
11 mei 2022

Bewoners Zandsteenlaan overhandigen gladde klinker aan wethouder

Foto: SP

Bewoners van de Zandsteenlaan ontvingen vandaag de wethouder bij de ingang van het stadhuis om haar daar een gladde klinker uit de buurt te overhandigen. Daarnaast hadden ze een groot bord bij zich waar alle bewoners vorige week hun wensen voor de buurt konden opschrijven. 

Lees verder
29 april 2022

SP: ‘Parkeertarieven woningcorporaties zijn te hoog’

De SP-fractie in de Groningse gemeenteraad heeft vragen gesteld aan het gemeentebestuur over betaald parkeren op grond van woningcorporaties. De fractie vindt de parkeertarieven die woningcorporaties vragen in De Hoogte, Selwerd en Paddepoel te hoog.

Lees verder

Pagina's

U bent hier