h

SP wil vaart achter nieuwe rondweg om Bedum

24 mei 2013

SP wil vaart achter nieuwe rondweg om Bedum

De SP Bedum is blij dat het vertraagde onderzoek naar de oplossingen voor de grote verkeersproblemen door het melktransport dwars door Bedum nu eindelijk af is. De partij vindt dat er nu vaart moet worden gemaakt met het daadwerkelijk oplossen van de problemen. Om deze oproep kracht bij te zetten voert ze actie. Er worden speelgoed vrachtwagentjes verzameld om de provincie en gemeente te overtuigen hoe groot het probleem is en dat snelheid geboden is om het probleem op te lossen. Tijdens de inloopavond over de rondweg op 3 juni worden de vele vrachtwagentjes aangeboden aan gedeputeerde Mark Boumans.

De partij is bang dat na de vertraging in het onderzoek er ook vertraging gaat ontstaan in de aanpak van het probleem. Daarom is ze al tijden bezig met een actie. Johnny Hazenberg van de SP werkgroep in Bedum: “Zowel de provincie als de gemeente zijn nu overtuigd dat het onveilig is in de kern van Bedum door het vele vrachtverkeer. Dan moeten ze dus ook snel de problemen oplossen. Wij voeren actie om die oproep kracht bij te zetten.”

Inmiddels zijn al veel speelgoedvrachtwagentjes opgehaald. Maar de SP gaat door en verspreid overal folders met een oproep om nog meer speelgoedvrachtwagentje te doneren. Op 31 mei staat de werkgroep tussen 14.00 en 17.00 met een tafeltje bij winkelcentrum Shoppyland om wagentjes in te zamelen. De autootjes kunnen bij één van de SP leden worden ingeleverd. Op 3 juni zullen de vele ingezamelde wagentjes symbolisch worden overhandigd aan gedeputeerde Mark Bouwmans.

 

SP Bedum verzamelt speelgoedvrachtauto's

 

U bent hier