h

Hebben wij een date op 19 maart?

14 februari 2014

Hebben wij een date op 19 maart?

Vrijdag 14 februari deelt de SP rode harten uit aan voorbijgangers op de Museumbrug. De partij vraagt om een date op 19 maart. Dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen en roept de SP de Stadjers op om zowel met hun verstand als hun hart te stemmen.

De SP vindt dat de lusten en lasten eerlijker verdeeld moeten worden, zowel in Den Haag als in Groningen. Lijsttrekker Jimmy Dijk is er ook bij:

“Het gaat bij de komende verkiezingen om een aantal hele belangrijke vragen. Zijn we hard voor elkaar of hebben we hart voor elkaar. Kiezen we voor tweedeling in de stad of kiezen we voor solidariteit? De SP maakt een duidelijke keuze: Solidariteit.”

 

De valentijnskaarten zijn een ludieke wijze om mensen op te roepen meer naar elkaar om te zien en rekening met elkaar te houden. Dijk:

“Maar daarmee zijn we er niet. Ook de overheid moet aan solidariteit werken. Of beter gezegd: juíst de overheid moet aan solidariteit werken. En dat gebeurt steeds minder. Een stem op de SP op 19 maart is de manier om hier verandering in brengen.”

Reactie toevoegen

U bent hier