h

Jimmy Dijk: College breekt thuiszorg af.

31 december 2014

Jimmy Dijk: College breekt thuiszorg af.

Afgelopen week ging SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk in debat D66-raadslid Wieke Paulusma over de afbraak van de thuiszorg in Groningen. Hier uitte hij felle kritiek op de wijze waarop D66 en het college mensen die zorg nodig hebben behandelen.

De SP is een fel tegenstander van de bezuinigingen op de thuiszorg en de huishoudelijke hulp. Dijk:

D66 verkoopt de grootst mogelijke onzin als het gaat om de thuiszorg. Dit college pakt zorg af van mensen die het keihard nodig hebben om een menswaardig bestaan te lijden. Om dan te zeggen dat zij zich aanstellen en maar meer zelf moeten doen, terwijl dat simpelweg niet kan, is schandalig.

De SP voert al langere tijd een campagne tegen de afbraak van de zorg in Groningen. Wilt u meedoen? Neem dan gerust contact op. Alle hulp is van harte welkom om te strijden voor goede zorg.

U bent hier