h

SP wil opheldering over beperken stadse WMO-vervoer

21 juni 2017

SP wil opheldering over beperken stadse WMO-vervoer

De SP-fractie vraagt het stadsbestuur om opheldering over de berichten rondom het stadse WMO-taxivervoer. Het Dagblad van het Noorden berichtte woensdag dat vervoerder BIOS aan de bel trekt omdat WMO-pashouders in de toekomst geen ritten meer buiten de stad mogen maken. De SP is verbaasd over deze berichten omdat bij de eerdere besprekingen van het WMO-vervoer hier nooit sprake van is geweest.

SP-raadslid Wim Koks:

“Wij willen van de wethouder weten wat er van de berichtgeving klopt. De SP wil niet minder vervoer voor pashouders maar juist dat zij vrienden, familie, kennissen en activiteiten buiten de stad kunnen blijven bezoeken”.

De SP wil van de wethouder Schroor weten of hij op de hoogte is van de inperkingen en waarom hierover bij eerdere besprekingen niets bekend was. 

Vanmiddag zal de SP het stadsbestuur over de kwestie bevragen tijdens de raadscommissie Onderwijs en Welzijn om 16.30 uur.

U bent hier