h

Drukbezochte campagne-aftrap SP

21 oktober 2018

Drukbezochte campagne-aftrap SP

Foto: SP

SP-campagnetour start in Selwerd

“Als wij willen dat iedereen betaalbaar kan wonen, fatsoenlijk werk en loon heeft en iedereen recht heeft op de beste zorg dan is er geen tijd voor cynisme. Dan moeten de handen uit de mouwen steken en moeten we samen aan de slag.”, met die woorden trapte SP-lijsttrekker Jimmy Dijk de verkiezingscampagne van de socialisten af tijdens een drukbezocht SP-café in wijkcentrum De Berk in Selwerd.

Ruim 80 mensen, SP-leden en buurtbewoners uit Selwerd, waren aanwezig bij de aftrap van de SP. Samen met buurtactivisten werd stilgestaan bij de buurtacties voor goede en schimmelvrije woningen. Onder genot van een hapje en een drankje speelden aanwezigen mee in een politieke pubquiz. 

Foto: SP

SP-lijsttrekker Jimmy Dijk sloot de avond af met een toesprak over het belang van de verkiezingen op 21 november . Daarbij riep hij alle aanwezigen op om onderdeel te worden van de beweging die de SP de grootste partij maakt om echte verandering in Groningen af te dwingen.

De toespraak van Jimmy Dijk is hier terug te kijken.

Foto: SP

De bijeenkomst in Selwerd was de aftrap van een campagnetour waarbij de SP meerdere bijeenkomst in de wijken organiseert. Vrijdag 26 oktober organiseert de SP een bijeenkomst in ‘t Vinkhuys in Vinkhuizen. Die avond staat in het teken van acties in Vinkhuizen. Iedereen is welkom om mee te praten, te genieten van live muziek of onder genot van een hapje en drankje in gesprek te gaan met de SP. 

Wil je meedoen in de campagne en op de hoogte blijven? Ga naar groningen.sp.nl/steun

Zie ook:

U bent hier