h

Bewoners Zilverlaan maken met SP tentoonstelling voor betere renovatie

29 juni 2022

Bewoners Zilverlaan maken met SP tentoonstelling voor betere renovatie

Foto: SP

Op woensdag 28 juni bouwden huurders en de SP op het plein bij de Zilverlaan aan schildersezels voor de tentoonstelling die ze maken over de renovatie bij hen in de buurt. Bewoners zijn blij met renovatie, maar vinden dat er een aantal essentiële verbeteringen ontbreken. De problemen moeten met de tentoonstelling duidelijk worden gemaakt aan de woningcorporatie.

Een eerder bezoek van huurders aan de corporatie Nijestee lijkt onvoldoende resultaat te hebben gehad. Op donderdag 7 juli wordt de tentoonstelling op het Zilverlaanplein geopend.

De woningbouwcorporatie Nijestee hoopt dat door isolatie alle
schimmelproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Huurder Rood Yard: “Met de tentoonstelling over onze huizen en mensen willen we zorgen dat we goed op het netvlies van de woningbouwcorporatie komen. Onze deuren en kozijnen zijn óók aan vervanging toe en Nijestee moet verantwoordelijkheid nemen voor het wegblijven van de schimmel. Dat mogen ze niet allemaal op ons bordje leggen.”

SP-afdelingsvoorzitter Bob de Greef:

“Bewoners hebben gelijk als ze willen dat de renovatie helemaal wordt afgemaakt. Daar horen ook goede deuren en goed sluitende ramen bij. Om dat in beeld te brengen én de mensen om wie het gaat ook, werken we aan deze tentoonstelling.”

Reageren? Graag!
Mail naar groningen@sp.nl

U bent hier