h

Nieuws uit 2008

28 december 2008

ROOD wenst Grunobuurt een strijdbaar nieuwjaar

Afgelopen avond heeft ROOD Groningen een spandoek opgehangen om de bewoners van de Grunobuurt een hart onder de riem te steken.

Lees verder
19 december 2008

Stop de Uitverkoop van de Thuiszorg

Afgelopen woensdag trok een bus vol thuiszorgmedewerkers en SP-leden vanuit Groningen richting Den Haag waar het Comité Zorg Geen Markt, de SP en de vakbonden ABVOKABO FNV en NU ‘91 een protestbijeenkomst hadden georganiseerd.

Lees verder
18 december 2008

‘Schaaf betrokken raadslid’

De Groningse gemeenteraad nam gisteravond afscheid van SP-raadslid Jasper Schaaf die een baan in Almelo heeft gevonden. ‘Een raadslid met veel kennis, dat betrokken en zorgvuldig is’, zo werd Schaaf tijdens zijn afscheid omschreven door burgemeester Wallage.

Lees verder
17 december 2008

SP aan de fabriekspoort

Na het redden van de banken, moet het kabinet banen en inkomens beschermen van de mensen die de tol dreigen te betalen van de kredietcrisis. Zij hebben deze crisis niet veroorzaakt, zij moeten er dus ook niet de dupe van worden.

Lees verder
16 december 2008

Na de banken nu de banen redden!

Donderdag 11 december was voorzitter van de SP fractie in de Eerste Kamer Tiny Kox te gast bij onze afdeling om te spreken over de kredietcrisis. Tiny hield een gloedvol betoog om niet alleen de banken maar nu vooral de banen te redden.

Lees verder
16 december 2008

SP sluit het jaar af met filmavond

Het is inmiddels al bijna traditie. Na de goed bevallen eindejaarsfilmavond vorig jaar is er aanstaande vrijdag wederom een mooie en geëngageerde film. Kom ook!

Lees verder

Pagina's

U bent hier